Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Det bästa valet för lysrör på vänster sida av skrivbordet

Barnet är nu i tredje klass, varje natt vid skrivbordet för att lära sig några timmar, jag skulle vilja köpa ett barn till lampan, ni val? I nuvarande skede har många barn glasögon på grund av synproblem, och vissa av barnens myopi är att det inte finns något lärande i rätt ljus. Så välj en lämplig lampa och Det är nödvändigt att kunna använda det korrekt.

En lätt varumärkeschef Chen sade att nu många barn lär sig från skrivbordet när ljuset är för mörkt, föräldrarna ofta bekymrade och justera ljuset, men om ljuset är starka, så glömde många föräldrar lätt att ljuset lätt kan se tydligt. Faktum är att om ljuset är för starkt för bländande samma ögonskada.

Så barnet i inlärningsprocessen under normala omständigheter är det bästa valet för en 10 ~ 20 watt fluorescerande lampor, medan ljuset är också mjukt, vid användning av direkt exponering för barnets ögon. Det är bäst att använda lampan under processen även öppna ljusen inuti rummet, för att undvika ljus och mörk, särskilt stor och stimulera ögonen.

lysrörsarmatur industri


Placering av bordslampor är också mycket viktig, bör placeras framför skrivbordspositionen, för att undvika den högra handen i skrivprocessen och blockera ljuset. Dessutom lär barnen att titta på lampan och rumsljus i rummet ska alltid torka rent. När ljuskällan uppstår när belysningen minskar eller blinkar, ska den bytas i tid för att säkerställa att barnet kan lära sig i rätt ljus.

Leave a Comment