Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Detta kallas fluorescerande! Låt solen skina på vårt rum

Även om den fluorescerande tekniken nu är mycket mogen, men det är trots allt och långt från det verkliga dagsljuset. Paolo Di Trapani, professor vid University of British Bubliya, har utvecklat en ny teknik som ger dagsljus till ditt rum. Professor Paolo Di Trapani ville utveckla en riktig simulator för dagslys och tillbringade mer än 10 år för att få CoeLux-systemet.

CoeLux används LED-lampor har valts noggrant och justerats så att det visar effekten av liknande solljus.

Välj bara en bra LED-lampor, få en blå nyans naturligtvis kan inte kallas “dagslys simulering.” Trapani använder ett nanomaterial som ger ljuset en Rayleigh-spridning och gör den verkligare. Dessutom är toppen av skuggan “blå himmel” inte bara måla den, det här är 3D-renderingseffekten. Vi kan se på bilden, efter installationen Coelux tak som om ett hål öppnas, gör rummet full av solsken.

lysrör jula


Intressant nog kan detta system även för en mängd olika typer av solskydd, såsom välbefinnande ljuset, kan du även välja olika delar av solen.

Denna utveckling program har klassificerats som “tolfte kommande innovation och teknik”, och stöds av EU-kommissionen, vilket innebär att vi snart kan ha möjlighet att se Coelux tillämpas på gatorna. Framtiden kommer folk att avskedja det nu tröttna på “semesterljuset”.

Leave a Comment