Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Du bör vara medveten om punkt 6 LED-lampa förare

Under de senaste fem åren har försökt att ersätta lysrör LED-lampa varit en enorm förbättring i prestanda. I själva verket har effektiviteten, ljusflöde och konsekvens förbättrats, medan kostnaderna minskas väsentligt. Men LED-lampa sort, väljer stora, scenarier och alltid förändras, så en hel del ljus yrkesverksamma och köpare inta en avvaktande hållning för att vänta. Teknik, kostnad och mångfald av tjänster är den grundläggande orsaken till denna komplexa situation. Lyckligtvis, så länge det finns en tydlig förståelse av denna mångfald är det möjligt ett framgångsrikt genomförande av småskaliga och storskaliga installationer.

Källa komplexitet lampor, till stor del relaterat till värmen. “Hot” och strömförsörjningen är en LED (vanligen betecknad som en enhet) fienden. LED driver och båda alstrar värme. Dessutom LED specifikt genomförande lampa föraren kommer sannolikt att vara den viktigaste faktorn skillnaderna mellan produkter från olika tillverkare. I denna artikel kommer små serier fokusera på sex LED-lampa föraren styrkor och svagheter, erbjuda sina kunder med rätt belysningslösningar i applikationsscenarier.

Bilder från nätet
En parallell installationsenheten
Med användning av parallell med den längsgående riktningen av röret sätt att installera en inbyggd enhet, är det den mest gemensam arkitektur. Fördelar är hög medvetenhet om aspekter av marknaden och en betydande prisfall.

Men programmet har också många nackdelar. LED tryckt kretskort (PCB) montering parallellt, så att det värme som alstras av föraren i vissa fall kan skada LED enheten. Resultatet är att minska färg, effektivitet, och (eller) liv och andra prestandaindikatorer. I själva verket kan produkten inte vara ett fullständigt misslyckande, men det är också oacceptabelt. I området för överlappningen med driv, parallellt, driver LED negativt påverkar fosforbeläggningen. Ändra färgen på ljusemission kan leda till bristande överensstämmelse mellan lampan och bristen på samordning på de övergripande takbelysning estetik, hittills har det gjort många köpare ger upp tanken på att köpa.

Dessutom finns det några andra nackdelar. När de integreras parallella driv misslyckas, själva lampan skrotas är det resultat som skall kasseras och byta ut hela produkten. Dessutom gör denna design inte alltid stöd för dimmerfunktion. Dessutom kräver också elektrisk bypass befintlig ballast vid tidpunkten för installationen. Ljusutskriftskvalitet, men utanför problem uppstår ofta. Med tillkomsten av den senaste utvecklingen i rörisolering teknik, har dessa första generationens utformning av lampan till stor del varit föråldrad.

För det andra, i slutet av driv isolering
Ett förfarande för termisk isolering är placerad i drivtäckparti av röränden, vilket gör anordningen bort från lysdioden. Denna konstruktion har betydligt bättre prestanda än värmelampa med hjälp av en parallell enhet, har sitt pris sjunkit ner.
Även den värme som alstras av enheten är isolerade, men på grund av den integrerade enheten är verkligen inte löstagbar, driva effektivitet kommer fortfarande att resultera i katastrofalt misslyckande för hela produkten. Dessutom, med parallella produkter, är inte dimmerfunktion alltid tillgänglig när produkten är installerad i huvud elektriker måste fortfarande kringgå ballast behandling.

För det tredje, värmen utbytbara enheten
Jämfört med de tidigare två system, är fördelarna med denna enhet som användaren kan reparera fel på lampan, utan att behöva byta ut hela. Faktum är att när enheten misslyckas, kan du enkelt bytas ut – ibland för vissa produkter, även utan sekant drift i stället för hela lampan, inklusive LED, inklusive. Nackdelen är densamma som de två föregående alternativen.

För det fjärde är den enhet kompatibel med ballast
Hittills har nämnda nackdelarna LED-lampa oftast krävs för att kringgå bearbetningen av den ursprungliga ballast. Ballast kompatibla enheter, även känd som “plug and play” enhet, löser detta problem. Denna lysrör klickar på den “monument”-kontakt, ingen elektriker installera.

led lysrörsarmatur

Men likaså brister kvarstår. Om de ursprungliga lysrör förkopplingsdon är bruten, användare måste gå och köpa en ny för att sätta på, som i allmänhet kräver elektriker för att installera. Wattal lampa är generellt högre än andra typer av LED-lampor, eftersom belastningen bärs av ballasten.

Femte, isoleringen och drivkraften direkt till stiften
Fördelar innefattar, den bästa fördelen med kylning enheten, är enheten inte begränsat utrymme, och leverantörer kan tillsättas på olika sätt dimningskontroll och endast andra funktioner. Om enheten är bruten kan ersättas; användare behöver kassera hela röret innehållande LED-enheter.

Elektriker nackdel är behovet av att byta ut ballasten till LED föraren. Dessutom driv externa rören är i allmänhet högre än de inbyggda lampan priser. Om uttaget anslutningen är skadad, är det nödvändigt att ersätta med inbyggd lampa som olika förare.

Sex och en värmelampa power förare direkt
På liknande sätt, är fördelen med de bästa termiska fördelar och eventuellt ljusreglering och andra styrfunktioner endast. Kör också fortfarande ersättas behöver användaren inte kassera röret med hela LED-enheter.

På grund av strömförsörjningen utan direkt tillgång till lampsockeln anslutningar tjugo genomföra demontering arbete, är installationen lampa position i armaturen mycket flexibel. Vidare, om skarven är skadad, behöver du inte bytas ut. För att få stöd, är vissa verktyg som denna utföringsform ansluten till enheten och LED-lampan eller moduler som behöver vara ovilliga att använda sockelanslutningen i befintlig spänning, kompatibla kollegor utan ballast inbyggd enhet lampan.

Några av nackdelarna som ingår i kostnaden, är det nödvändigt att byta ut elektriker för att driva ballast. Under normala omständigheter kräver att installatören att montera lampan fästkonsolen inom en viss fixtur. Samtidigt, sådana produkter är i allmänhet bättre än den inbyggda lampan enhet dyrare.

Med uppgraderingen pris och en nedgång i alla dessa tekniker i 2015 har blivit en flampunkt LED-lampa. Men användningen av LED-lampor amerikanska marknaden är inte lika bra som i Europa och Asien, bland annat på grund av drivsystemet för förväxling.

Leave a Comment