Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fluorescerande lampa, tangentbord, stol kontor dolda “hälsa dolda vapen”

Vet du Det finns många okända hälsorisker på kontoret.

1. fluorescerande lampa Fluorescerande ljus kommer inte bara att göra din hud ser sallow, men kan också skada huden. New York State Universitys Stony Brook-undersökning fann att vissa kontor använder energisparande lysrör som kan orsaka skador på huden som UV. Det är lämpligt att undvika att använda fluorescerande lampor på nära håll, eller att installera ett glaslock för att förbättra säkerheten.

2. Telefon, tangentbord, mus. Har du någonsin undrat varför du blir sjuk och sjuk varje år? University of Arizona professor i mikrobiologi Ge Erba sade att skrivbordet (särskilt tangentbordet, musen och mobiltelefonen) antalet bakterier är toalettsitsen 400 gånger, bör regelbundet till telefonen, tangentbord och mus desinfektion, förebyggande av infektion.

3. kollegor Konkurrens mellan kollegor är ofta en stor källa till stress. Enligt undersökningen är 83% av de anställda oroliga för arbetsstress. Detta tryck kan till och med bli en hälsosam mördare, trycket på personalen som riskerar att få hjärtasjukdom eller stroke än den genomsnittliga personen än fem procent. Det är lämpligt att diskutera med parterna orsakerna till stress och fråga handledaren hur man löser problemet.

armatur akvarium


4. stol Alla vet att stillasittande kontorsstolar kan skada ryggen, men även om du väljer annat sittande är det inte nödvändigtvis bra. Undersökningen visade att personer som tar fitnessbollkontoret, lider av en större andel av ryggsmärta. Det rekommenderas att du sitter för länge, du kan välja att stå på kontoret.

Leave a Comment