Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Fokusera LED Tube kanal

E-handel och företag kompletterar varandra. För belysningsprodukter, flödet av produktkategorier. Vissa människor väljer att köpa på nätet, men de flesta av lykta typ produkterna också handlas i butiken, trots allt, mer stil lykta, solid känsla och bara in i butiken visste skulle passa stil hem.

För 2017, den enskilde fortfarande full av tillförsikt, med köpet av ett hus i Shanxi avbryts, nästa år kommer det att finnas fler människor köper renoverade produkter, är möjligheten att ge dem som är beredda, jag tror har ett bra lag, ett välkänt medel varumärke, 2017 kommer att bli ett rekordår.

Nanning City Lin Jiang Trading Company manager betonar Rites

koppla lysrörsarmatur

“Bao Jianfeng från skärpning ut,” bra marknad att vänta mer

Så länge kvalitetssäkring, LED som energieffektiva produkter, i det långa loppet, är efterfrågan på marknaden fortfarande mycket stor.

LED nuvarande situationen på marknaden hälften vatten hälften flamma, kaos, det finns möjlighet. Elleverantör för butiken och förhållandet bör vara ömsesidigt stödjande roll. Fördel ligger i butiksproduktdemonstrationer och användarupplevelse, elleverantörens kanaler fördel anpassa snabba, bekvämlighet yngre åldersgrupper utgifterna vanor. Ge full spela för att fördelarna med båda, för att bättre svara upp mot marknadsförändringar och konkurrens.

Future LED-industrin, eller kommer att ha en större mängd tillväxt, men också behöver i 2012 var en hård tid. Kombinera online och offline framtiden kommer att vara mer rimligt, butiken var tvungen att ändra den traditionella tillgångs tung drift och elleverantören att hitta en kompletterande platta. I sin tur användningen av elektroniska affärer plattform i butiken linjeserviceförmåga, minska kostnaderna för elleverantören självbetjäning kedja, samarbetet mellan de två snabbt upptar nya marknader.

Leave a Comment