Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Följ de naturliga ljusförändringarna “fluorescerande”

Nu, för att förbättra hälsovården och sömnkvaliteten, ge upp den traditionella traditionella belysningsapparaten.

Traditionell konstgjord belysning är relativt bekväm, men hela dagen exponering för artificiellt ljus kommer allvarligt att påverka sömnkvaliteten, skada nivån på kroppshormoner och till och med hälsan hos hela kroppen. Sunn Light är ett mer hälsosamt alternativ, det kommer att simulera solen i himlen färg och ljusstyrka ändras. Du kan också ställa in ljuset i din favoritårstid, eller göra det i realtid, och låt det känna dina ljusbehov i bästa sovläget.

cirkellysrör 22w


Storleken på Sunn Light är mellan 19-24 inches, och belysningsområdet kan täcka alla ögonblick. På morgonen, till skillnad från den vanliga väckarklockan, kommer den gradvis att ljusna och ändra färgen för att vakna och sova fortfarande. Under dagen kommer det kalla vita ljuset att skapa en arbetsmiljö som är lämplig för produktion och koncentration. När dagen är nära slutet kommer Sunns ljus att vända sig till den varma tonen. Innan du går och lägger ljuset som lägereld i allmänhet, den idealiska atmosfären i sängen.

Sunn Light innehåller också andra funktioner som gör artificiell belysning mer användarvänlig. Om du vill få mer ljus på vintern kan du matcha det med någon av de andra tre säsongerna. Naturligtvis, om du vill att ljuset ska få effekten av molntäckning är det också möjligt. Slutligen, om du vill vakna, eller sova i naturvapen, kan Sunn också uppfylla dina krav.

För att du ska kunna dra nytta av Sunn, kommer det att bli en applikation för att underlätta din säsongsmässiga utmattning, för att säkerställa en bekväm växling mellan vakna och sömnförhållanden och så vidare. Ännu viktigare, denna design kan fortsätta att användas i 20 år, denna energibesparande design för dig när det gäller elbesparingar är inte en liten utgift.

Att bo med naturen är så viktigt att Sunn Light betalar mer för dig på detta område. För närvarande kan du få den här produkten på Kickstarter webbplatsen, för de första gången användarna, det kostar $ 289.

Leave a Comment