Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ka staden ansiktslyftning LED-lampa natt som dag

Jiayi gradvis ersätta äldre fluorescerande, men byggandet schemat varierar, några av de större vägar och gator i allmänhet sätta på LED-lampor, det ljus som dagen, inget byte av lampa vägbanan kontrast mer dim. Staden sa att det förväntar sig att första steget 13000 lampa konstruktionen är klar innan Lunar New Year, fas 2 17 000 inom en snar framtid väntas fortsätta avtal med entreprenören, bygg efter vårfest.

Jiayi, Västra Shixian Road, Jinshan Road, Boai Road och andra huvudvägar, den senaste installation av nya LED-lampor på natten ljus som dagen, borgmästare i CPC: s TWU använda vägen på natten inspektion efter konstruktion, och kvaliteten på LED-lampor i lager och lyssna i långa kommentarer.

Efter stationen i Chen Qisheng och flera andra uttryck i långa påpekat, ö-hopping givar LED-lampor, vilket resulterar i en ny och ännu gatubelysning, gamla lampor parallellt, flimmer. Upprepade gånger bett fick stadshuset, det är också ganska länge plågat staden för att ersätta lysrör drift bör ordna processen för sekventiellt enligt utvecklingen av konstruktion.

Public Works Director Lijian Xian sade staden föråldrat 30000 kvicksilverlampa, utrustade med nya LED-lampor, steg 1 13 000 ökar nu konstruktion, den nuvarande utvecklingen av 31%, före 5%, innan Spring Festival klar.

Som fas 2 17 000 entreprenörer väntas fortsätta att minska nästa vecka, månens nya året för att påbörja byggandet, det har inte ersatts enligt lång införande av kvicksilver i fluorescerande fas två projekt, när den är helt LED-lampor, inte fladdrade krampaktigt .

Lijian Xian sade att den första etappen av projektet betalas av de centrala bidrag 130 miljoner yuan, den andra fasen av projektet finansiering $ 170 miljoner är staden med tillverkarna att utöka köpvillkor i form av 17.000 LED-lampor, användningen av LED-lampor årlig elbesparing på omkring 25 miljoner yuan för att klara.

led rören

Li Jianxian sa att det har slutfört LED lampa poler är märkta har QR-kod och avgiftsfritt telefonkommunikation namnskylten, om folk inte hittar fluorescerande ljus med en QR-kod scanning lyktstolpe på telefonen, kan du länka till entreprenören bygga sidor snabb reparation skall tillverkaren vara avslutad inom 24 timmar för underhåll, reparation människor spårade också utvecklingen av frågan.

Staden för att spara el räkningar att betala för den andra fasen av projektets finansiering, gjorde vissa ledamöter inte är överens om att priset på dina LED-lampa 1 gånger, bör staden vara mer utredning, åka runt och inte lida, men det finns också människor oroa sig alltför ljusa påverka hem och vila.

Li Jianxian stressad, LED-lampor för ljus ett problem, staden och entreprenören har redan föreslagit lösningar, kommer fas 2 17 000 beroende på huvudvägen, de olika behoven hos små gator och gränder, anläggningar för mer än 100 watt eller 70 watt LED-lampa lampor, dessutom kommer att leva i enlighet med installationen av LED-lampor huva, minska ljusstyrkan hem bestrålning.

Leave a Comment