Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Katarakt yngre anledningar att vara försiktig med lågkvalitets lysrör för att vara försiktig

Katarakt som människans livsnivå för att påskynda ökningen av livets tryck, det finns unga trender, så att orsakerna till den yngre grå starmen är vad? Snabbt och familjen läkare online Xiaobian tillsammans för att ta reda på det

Eftersom katarakt är en mångfacetterad, förutom traumatisk katarakt, radioaktiv katarakt, medfödd katarakt, diabetisk katarakt har en mer uppenbar orsak, kan kataraktbildningsprocessen ha många faktorer, situationen är ganska komplex. Vanlig patogenes av senil katarakt har ännu inte helt avslöjats, kan vara associerad med ålder, UV långvarig överdriven exponering, genetiska faktorer, undernäring och så vidare.

1, lågkvalitets fluorescerande ljus släpp UV

Anledningen till att grå starr blir allt mer gynnade unga människor, med kontorsägare under lång tid utsatt för det starka ljuset och långa timmar av användning av datorkontormiljön är inte obelagda.

lysrör akvarium


I allmänhet kommer kvaliteten på kvalificerade lysrör och energisparande lampor inte att släppa ut skadan för människors hälsa UV, men vissa experter tror att denna skada är där. När energisparlampor och lysrör lyser, kommer kvicksilveratomen i lampan att släppa ut de synliga ultravioletta strålarna och ultravioletta strålarna träffar fosforbeläggningen på lampans inre vägg och blir sedan synligt ljus. Forskare genom testet, för att bevisa att energibesparande glödlampor än vanlig glödlampa ultraviolett strålning starkare. Testresultaten visar att det fosforescerande skiktet i varje testad energisparlampa förstörs och avger ultraviolett ljus.

2, näringsämnesomsättning

Genom djurobservation fann man att vissa av bristen på vitaminer och spårämnen och kataraktbildning, såsom kalcium, fosfor, vitamin E, A, B2 och så vidare.

3, arbetstryck

Ungdomar på grund av arbetstryck, långsiktigt i datorn före fallet, använder ofta telefonen, vilket leder till att kataraktvisen visade en trend av yngre. Nu föll kataraktens uppkomst till 35 år gammal, och tidigare i ca 50 år gammal.

Leave a Comment