Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-belysning prestanda

Starter fungerar som en omkopplare i kretsen, som består av en neonurladdningsröret och en kondensator kopplad parallellt, till rollen av kondensatorn eliminera störningar med kraften av den elektromagnetiska ballast för att bilda en resonanskrets, vilket ökar amplituden hos spänningspulsen start. Urladdningselektrod i en bimetall komposition, är användningen av neonlampan urladdning uppvärmning av bimetallen vid öppning och stängning, vilket orsakar induktorströmmen mutationen ballast och hög-spänningspuls anbringas på rörändarna.

När lampan tillgång krets, från glöd starter mellan två elektroder börjar glimurladdning bimetall termisk expansion kommer i kontakt med den stationära kontakten, så att strömförsörjningen, ballast, starter filament och bilda en sluten slingström glöd förvärmning, när uppvärmningstiden 1-3 sekunder senare, de två elektroderna glöd starter mellan utlopps utplåning, följt av kylning bimetallen kontakt med den stationära elektroden är frånkopplad, det ögonblick när de två elektroderna kopplas bort , strömmen i kretsen plötsligt försvann, så ballasten alstrar en högspänningspuls, efter vilka strömmen superposition, sattes till rörändarna, en inert gas jonisering inne i ett rör som orsakas av bågurladdning, under loppet av normalt ljus, town självinduktans omvandlare spelar också en roll för att stabilisera strömmen i en krets.

LED-lampa

LED-lampa med hög kvalitet, hållbara, energisparande som de viktigaste egenskaperna hos projektionsvinkeln inställningsområde, 15W ljusstyrka motsvarar en vanlig 40W lysrör. Hög temperatur, fukt och vattentät, läckage el. Använd spänning: 110V, 220V tillval täcka valfritt glas eller PC material. Och vanliga lysrör.

LED-lampa med den senaste LED-ljuskälla teknik, digitaliserad design, spara upp till 70%, 12W LED lysrör ljusintensitet motsvarar 40W lysrör (för ballast och starter, 36W fluorescerande verkliga förbrukningen makt är 42W till 44W). LED lysrör livslängd 10 gånger mer än vanlig lampa, nästan underhållsfria, inget behov av att ofta byta ut lampan, ballast, starter. Grön halvledarljuskälla, lätt och mjuk, ren spektrum bidrar till skyddet av användarens syn och fysiska hälsa. Känslan av kyla 6000K kalljuskälla ger en visuell, användarvänlig utformning av belysnings skillnader, men också bidra till att fokusera och förbättra effektiviteten.

Närvarande, LED fluorescerande ljus och vanlig fluorescerande kontrast, fördelarna är följande:

liten

LED är i grunden en mycket liten chip är inkapslad i epoxi, så det är mycket liten, mycket ljus.

Låg strömförbrukning

LED strömförbrukningen är mycket låg, i allmänhet, är LED driftspänning 2-3.6V. Pågående arbete är 0.02-0.03A. Det vill säga: det förbrukar inte mer än 0,1 W.

lång livslängd

LED livslängd på upp till 50.000 timmar har gått längre än någon konventionell ljuskälla livslängd är 50 gånger glödlampa, 15 gånger lågenergilampor. Om du använder 8 timmar per dag, kan LED användas i 18 år, kan lågenergilampor endast användas för ett år, vilket sparar en hel del underhållskostnader.

energibesparing

För närvarande LED ljusutbyte har nått 80-120lm W, har gått längre än lågenergilampa, är glödlampan 12 lm W åtta gånger, det vill säga med 10W LED kan ersätta 80W glödlampa, vilket innebär relativt glödande lampa, kan samma ljuseffekt att spara 85%.

LED är inga giftiga metaller i fast LED-ljuskälla, utom gas, tillverkad av giftfria material, till skillnad från fluorescerande lampor som innehåller kvicksilver kan orsaka förorening, medan LED också kan återvinnas. Lågenergilampa som innehåller en hel del kvicksilverånga är mycket giftigt. Det har orsakat föroreningar i atmosfären efter produktionsprocessen och skrot, allvarligt påverkar vår hälsa kropp.

robust

LED är helt inkapslad i epoxiharts inne än glödlampor och lysrör är fasta. Lätt kropp och inga lösa delar, dessa egenskaper gör LED kan sägas att inte skadas lätt.

god tillämplighet

På grund av den lilla volymen av en enda LED, kan göras till vilken som helst form.

Kort svarstid

Är ns (nanosekund) nivå svarstid, medan vanliga lampor är ms (millisekund) svarstid nivå.

Färg är bra, färgrik

Självlysande färger ren, smalt spektralområde, och genom att blanda tre primärfärgerna röd, grön och blå lika färgstark eller vitt. LED kan avge olika färgtemperatur vitt ljus och en mängd olika monokromatiskt ljus och LED vit färg bra färgåtergivning index på 80, jämfört med högtrycksnatriumlampa belysta objekt för att bättre tolka den sanna karaktär. LED monokrom färg diversifiering, för att undvika den traditionella ljuskällan ljus färgval på skadebegränsningar. Traditionella lyktor är på den yttre ytan av ljuskällan för färgbearbetning, vilket resulterar i ljuseffekten är i slutet, kan LED emittera monokromatiskt ljus direkt, och färgen är mycket ren.

Ingen elektromagnetisk interferens

Fluorescerande och andra gasurladdningslampor är en högspänningsurladdning för att emittera ljus på en gasurladdning process på den omgivande miljön kommer att orsaka elektromagnetisk interferens ibland även påverka kvaliteten på TV-tittande. LED låg spänning elektromagnetisk strålning fungerar inte utan närvaro av elektromagnetiska störningar.

Temperaturen hade ingen effekt

byta lysrör badrumsskåp

Fluorescerande vid låg temperatur på vintern är svårt att starta, det är bara på 25 ℃ Arbets högsta ljusutbyte. Låg vintertemperatur ljusutbyte kraftigt reduceras, vilket inte är tillräckligt vinter alltid känt lysrör av skäl, kan LED arbeta i -40 ℃ till + 60 ℃ ingen effekt.

Ingen effekt av spänningsvariation

LED extern driveffekt, kan det fungera i ett brett spänningsområde AC90-260V spänningsvariationer ingen effekt på ljusflöde och livslängd. Traditionella ljuskällor driftspänning är mycket smal, vilket gör att endast 20% av spänningsvariation, spänningsvariationer direkt påverkar ljusflöde och livet är för låg kommer att orsaka uppstart, för ljus kommer att brinna.

växla fritt

LED-lampor kan omedelbart tända och ofta hade ingen effekt. Lång uppstartstid traditionella ljuskällor, metallhalogen lampa starttid krävs efter 4-10 minuter och släcka ljuset kan inte slås på omedelbart. Traditionell lysrörsswitchfrekvens och har stort inflytande på livet av ljuskällan, ofta växla lampans livslängd förkortas med hälften.

Inte skada ögonen

Ultraviolett strålning på det mänskliga ögat och kroppen kommer att orsaka några skador, LED utan ultraviolett, inte skada ögonen, hade ingen effekt långvarig användning. Fluorescerande och andra ljuskällor, inklusive ultraviolett ljus, kommer långvarig användning vara nyckeln till fysisk och psykisk hälsa och styrka TV. LED DC drift, finns det inte som fluorescerande flimmer påverka synen.

Nackdelar: 1, priset dyrt. 2, kan strömeffektiviteten av ljuset i allmänhet ske och det finns en stor skillnad mellan den teoretiska optiska effektiviteten. 3, den nuvarande liv och kan göra teoretiska liv (10W timmar) finns det en stor skillnad. 4, det finns fortfarande en del värme. 5 kan ljuss bleknar också minskas betydligt.

Dock kan dessa nackdelar övervinnas genom att förbättra processen, så även om den aktuella LED-ljuskällan inte helt kan ersätta de befintliga traditionella ljuskällor, men med den teknik som i framtiden måste vara LED världen.

Leave a Comment