Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED fluorescerande avvisade Japan

Designad för kontorsbelysning LED-ljus band, är liknande T8 T9, T5 lampa storlek, infoga lång LED-moduler, plus kraften från nätaggregatet är uppdelad i två typer av externa och interna. Hokkaido, Sapporo, Japan hörde nyligen att regeringsbyggnaden under våren 2010 i staden kommer att vara de ursprungliga 9.000 lysrör ersätts med LED-lampor, men efter installationen, kontorspersonal har irriterade ögon, se oskärpa rapporterna visas.

Japan undersökningsresultaten, lampbyte projektleverans i tre bolag, två utländska företag, en japansk tillverkare, och en utländsk tillverkare 2500 hundra LED lampa och ljuskällan kan inte använda en enhetlig av linjen, så att användaren inte har uppfyllt fenomenet. Denna långsträckta LED-lampor i utanför elektrisk apparat och Varu lag Japans genomförandet av objektet produkt, finns det ingen motsvarande JIS specifikationer.

Den japanska jätten Panasonic har sagt att företaget, eftersom det är svårt att LED-lampor och lysrör i alla riktningar i förhållande till den relevanta produktstandard inte komplett, så det finns ingen mer ges till produktion av sådana LED-lampor. Dessutom, Sharp också uttryckt liknande åsikter.

I detta skede, den japanska LED-belysning Promotion Council, det finns inget sätt att ta tag i marknaden faktiskt erhållna varorna från Sydkorea, Kina, Taiwan, antalet LED-tillverkare av produkter, agenter.

t5 eller t8

Innan den amerikanska DOE och japanska elektrisk boll mot industrin kommer att jämföra resultaten av LED-lampor och lysrör respektive visar är LED-lampa inte tillräckligt för att helt kunna ersätta lysrör. LED-lampa strömförbrukningen är mindre än hälften av lysröret, men bara mindre än hälften av ljusstyrkan, vilket orsakade en del kontorsanvändare har uttryckt sitt missnöje.

Vi har tidigare nämnt, LED-ljus bar gjord av LED-lampor, inget sätt och ljusutbyte av T5 lysrör bra konkurrens, och T8 T9 lampa konkurrens finns det vissa möjligheter, men tillverkarna måste spendera en stor insats för jobbet .

Å andra sidan, kommer Japans elbranschen vara bollen och slog en korrekt användning riktlinjer LED-belysning, kommer den japanska belysningsbranschen konsolidering också uppmärksamma användningen av broschyrer, i hopp om att minska de problem som uppstår på den praktiska tillämpningen av LED-belysning.

Leave a Comment