Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED fluorescerande lampa VS traditionell lysrör

Under de senaste åren, som människors energibesparande miljömedvetenhet växer, tillsammans med LED-tekniken mognar, LED typ av lågenergilampor fler och fler människor pro-blick, särskilt nu när mer omfattande användning av LED-lampor, kan man säga Är en stor revolution för den traditionella lysrörslampan, i slutändan jämfört med de traditionella lysrörslamporna, har LED-lysrör vilka fördelar? Vad är de specifika aspekterna av det?

1, LED-lysrör, energibesparing och miljöskydd
Traditionella lysrör innehåller en hel del kvicksilverånga, kvicksilverånga förångas om brutit sig in i atmosfären kommer att orsaka kraftig förorening metall, men LED lysrör inte använder kvicksilver, och LED-produkter inte innehåller bly, skydda miljön, Så LED lysrör mer miljövänlig.

2, effektiv omvandling, minska feber
Traditionella lampor kommer att ge mycket värme, och LED-lampor konverteras alla till ljusenergi, det kommer inte att orsaka energibesparing. Och dokumenten, kläderna kommer inte att producera blekande fenomen. I fallet med
I fallet med
3, tyst och bekvämt, inget ljud
LED-belysning kommer inte att ge buller, för användning av sofistikerad elektronisk utrustning för det bästa valet. Lämplig för bibliotek, rum och liknande, medan de traditionella lysrörslamporna inte har en sådan prestanda.
I fallet med
4, mjukt ljus, skydda ögonen
Den traditionella lysrör använda växelström, så har 100-120 gånger per sekund strobe, särskilt villaägare har barn, inte lätt att använda, LED-lampor är direkt konvertera växelström till likström, utan flimmer , Skydda ögonen I fallet med

5, ingen UV, inga myggor
LED-lampor kommer inte att producera ultraviolett ljus, kommer det inte som traditionella lampor, eftersom det finns en hel del mygg runt ljuskällan kommer inomhus bli mer ren och sanitära och ren.
I fallet med
6, spänningsjusterbar 80V-245V

lysrör 36w 840

Konventionella fluorescerande lampor tänds av den högspänning som släpps av likriktaren och kan inte tändas när spänningen minskas. Och LED-lampor i ett visst spänningsområde kan tändas in, men också justera ljusstyrkan.
I fallet med
7, spara energi, längre liv
LED-lysrör strömförbrukningen är en tredjedel under den traditionella lysrör livslängd är 10 gånger högre än för traditionella lysrör kan bytas utan behovet av att minska arbetskostnaderna för långvarig användning. Mer lämplig för svår att ersätta tillfället.

8, solid och pålitlig, långvarig användning
LED-lampkroppen i sig är användningen av epoxiharts och inte det traditionella glaset, mer solid och pålitligt, även om droppen på LED-lampans botten inte lätt skadas kan du säkert använda den. I fallet med

9, jämfört med vanliga lysrör, LED-lysrör utan ballast, ingen starter, ingen flimmer. I fallet med
10, säker och stabil kvalitet, kan motstå 4kv hög spänning, låg värmeavledning, kan arbeta vid låg temperatur -30 ℃ hög temperatur 55 ℃. I fallet med

11, LED-lampa kommer inte att påverka på den omgivande miljön, ingen ultraviolett och infrarött, inga farliga material, såsom kvicksilver, ögonskydd, det finns ingen buller.

Leave a Comment