Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED kanal 2017 Orientering Förändring

2017 var en vattendelare LED-belysning, mer brutal konkurrens. I juni, belysningsbranschen runt LED T8 Tube lanserat ett priskrig, Op höjas till 9,9 yuan, 9,98 yuan Foshan Belysning infördes Linsen 8,8 yuan, 6,8 yuan Huaqiang belysning, T8 priserna nådde 10 dollar. För en tid, floder och sjöar rök överallt, utspridda blodbad.

Glasrör T8, T5 integrationsstöd, lampa, ljuslister LED priskrig nästan alla företag inte får vinsten utrymme, bildandet av hela branschen operatörerna är i en svår tillstånd.

2017 för kanalen, som kommer att inleda förändring?

Linyi Shi Lin Lighting Co, Ltd, ordförande Liu Mingxian

“Steady, gjort i 2017 för att möta de nya utmaningar.”

Som vi alla vet, e-handel jämfört med traditionella återförsäljare, mindre butiker, verktyg, arbets, lager- och logistikkostnader, vilket visar produktkostnad jämfört med traditionella handlare högre, så utvecklingen av elleverantören är bunden traditionella återförsäljare vinster har en viss inverkan.

2017 kommer att bli en belysningsindustrin och hela branschen mer brutal, mer intensiv, mer blodiga år. Vi förbereder två återförsäljare att göra:

1, gör Manufacturers Association.

I början av 2017 kommer det att bli ett viktigt år för stora varumärken sjunker, särskilt i produktionen av Shandong-provinsen, och hur den bästa politiken för att gynna våra distributörer är den första sak att tänka på.

2, inför en rimlig lager preparat.

2017 Lunar nyår, är den största varumärke marknadsföring fokuserar på att möta viktiga tidpunkter, har bra rationalitet inventering förberedelse varit snabba transporter.

Changzhou Clock Tower District River Chamber of Commerce Qiu Jiancheng

“Exakt positionering, fokusera på segment och uppnå en hållbar utveckling.”

Belysningsbranschen är nära besläktad med den makroekonomiska situationen och utvecklingen av Kinas ekonomi är nu i en kritisk period av omvandling och uppgradering, bör företagen ta initiativ för att tillgodose denna trend, att göra justeringar i fråga om affärsmodellen, försäljningsmetoder och produktstruktur, med fokus på marknadssegment , noggrant positionerat sig för att uppnå en hållbar utveckling av företag.

Poly och Kina belysning affärsplan gjorde också lämpliga justeringar i grossistkanalen stabil och fördjupa projektkundserviceinsatser, införandet av ett flertal nya produkter för kundernas behov och förbättra utformningen av installationsprojekt och efterföljande underhåll och andra tjänster . Dessutom, insatser för att stärka samarbetet polyeten, belysning och logistikföretag, för att ytterligare utöka försäljningskanaler utanför provinsen Jiangsu, att utvidga marknaden utrymme, bredda försäljningskanaler och säkerställa en hållbar utveckling i Kina Poly belysning.

Chow nuvarande belysning marknadens storlek har mer än en miljon kvadratmeter, förlitar sig på överlägsna geografiska förhållanden och utvecklingspotential, kvalificerade att bli Kinas största och mest inflytelserika, den mest omfattande utbud av strålning belysning verksamhet bas.

“2017” fyra steg “strategi för att möta nya utmaningar.”

lysrör watt

2017 är den kinesiska ekonomin eller om den globala ekonomiska situationen är inte optimistisk, inte tur på marknaden, bör fortsätta att göra strama liv förberedelser.

För det första är den första att lösa överkapacitet.

Under det senaste årtiondet inflödet av tiotusentals företag LED-belysning industrin behöver belysningsbranschen till “utbudssidan reform,” ett antal sammanslagningar och förvärv, så att företag större och starkare, starka investeringar i innovation och utveckling, för att styrka att säkerställa produkternas kvalitet, styrka delta i den internationella konkurrensen.

För det andra, för den globala marknaden.

Kina har blivit den globala produktionen bas av belysningsprodukter, LED-belysning produkter över hela världen, främst från Kina, utöver utvecklade marknader i Europa och Amerika, Japan och andra Asien-Stillahavsområdet, Sydamerika, efterfrågan på marknaden gradvis växande företag att öppna sina vyer och söka affärsmöjligheter.

Leave a Comment