Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-lampor och traditionella lysrör formade elimineras möjligheter

Runt om i världen kvitta en lysdiod och traditionell lysrörs lampbyte tidvattnet

Med den snabba utvecklingen inom LED-belysning och energibesparing i bakgrunden, fler och fler städer och deras traditionella lysrör ersätts med LED belysning produkter, och eliminering av de traditionella lysrör möjligheter började bildas, räknar den globala och traditionella lysrör 2025 antalet kommer att nå 350 miljoner. Nyligen staden som har varit öppen LED och traditionell lysrörsinstallationslampa projekt det? Xiao Bian tar dig 11 inventering.

Montreal 132 000 och kommer att omvandlas till en traditionell lysrörslampa LED och traditionella lysrör

Det har rapporterats att Montreal stadshuset kommer att ersätta sin 132.000 traditionella lysrör och LED-ljuskälla ifrågasätta beslutet produkten.

lysrör utan glimtändare

City of Montreal har nu planer på att ersätta glödlampor i billigare, mer energieffektiva LED-belysning produkter (4000K-baserade). Men med tanke på de höga färgtemperatur eventuella hälsoproblem, är allmänheten staden emot. Många människor som Toronto och Chicago 3000K ljuskälla produkter.

Borgmästare i Montreal sade att även om staden regeringen inte har fattat ett beslut, men nu överge en högljudd röst 4000K. Det har rapporterats att en gång avgöra vilken färgtemperatur baserade produkter, staden Montreal utföra ett storskaligt anbud projektet.

Singapore nationella programmet 2022 kommer att ersättas med den traditionella lysrör LED

Singapore Land Transport Authority meddelade planer på att sätta ön 2022 för att ersätta gatubelysning mer energieffektiva LED gatubelysning, och införandet av nya fjärrövervakningssystem, beroende på väder switch gatlyktorna.

Singapore myndigheterna hade börjat de senaste två pilotprojekt i vissa områden testa hög effekt och allmän effekt LED gatubelysning. Från och med 2013 kommer gatubelysning till LED gatubelysning i vissa områden, har installerat LED-lampa är ca 4000 gatubelysning.

Singapore regeringens planer på att ersätta den traditionella lysrör i tre faser: den första fasen kommer att omfatta 500 och ligger i ett bostadsområde i låga trafikvägar, planerad att slutföras under 2018. Den andra fasen, koncentreras i det centrala området, kan det förväntas att 2019 år sedan. Det tredje steget, utbyte av den återstående vägen gatlykta Projektet beräknas vara slutfört under 2022.

För investerat den uzbekiska regeringen 84,8 miljarder soums och urban traditionella lysrör makeover

Enligt finansministeriet Uzbekistan nyheter, i syfte att minska energiförbrukningen, införande av avancerade energisparande teknik, för att optimera belysningssystem, planerar den ukrainska regeringen att 2017– mellan 2019 räkenskapsåret anslag 84.800 miljoner as (enligt ukrainska officiella växelkursen US $ 28.300.000) uppgradering ingår Tashkent staden, inklusive 28 stad och traditionella lysrör belysningssystem som verksamhets 2017 årliga förvaltnings anslag 24 miljarder as (8 miljoner US $).

Projektet handlar om att ersätta totalt 82.883 armatur, optimera 2779,2 km linje befintliga planer 2020 kommer att kunna makthungriga belysning ersätts med modern energieffektiv belysning lysdiod teknik.

Ka staden Taiwan ansiktslyftning LED och traditionella lysrör

Jiayi, Taiwan och den traditionella lysrör gradvis ersätta äldre, staden, sade staden föråldrat 30000 kvicksilver och traditionella lysrör, utrustade med nya LED-lampor förväntas Fas 1 13.000 lampor innan nyåret konstruktionen är klar fas 2 17 000 inom en snar framtid väntas fortsätta upphandlande med entreprenören, bygg efter vårfest.

Public Works Director Li Jianxian sade att den första etappen av projektet betalas av de centrala bidrag 130 miljoner yuan, den andra fasen av projektet finansiering $ 170 miljoner är staden med tillverkarna att utöka köpvillkor i form av 17.000 LED-lampor, LED-lampor använder cirka 25 miljoner yuan per år för att spara el för att klara.

Leave a Comment