Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LED-stigning Japansk yenavskrivning Matsushita Indonesia-anläggningen stoppar fluorescerande produktion

Nikko News rapporterade att Panasonic planerar att stoppa tillverkningen av fluorescerande lampor i Indonesien i slutet av denna månad, kommer att avvisa den indonesiska anläggningen cirka 700 anställda, det här är Panasonic i år för att öka lönsamheten för lönsamhet med låg lönsamhet för en av åtgärderna.


led lysrör pris

Inklusive lampa och lysrörsverksamhet tidigare var Panasonics Golden Rooster, men den växande populariteten hos LED-ljus så att företaget fick se den gamla belysningsverksamheten igen. Dessutom såldes cirka 90% av Panasonics fluorescerande lampor i Indonesien till Japan och avskrivningen av yenen ledde till erosion av försäljningsvinster.

Panasonic har tagit en rad åtgärder för att effektivisera verksamheten, inklusive separering av tillverkning av fluorescerande och glödlampor i april 2014 till ett oberoende företag. Beslutet om att stoppa produktionen i Indonesien är också en del av den övergripande förändringsprocessen. Utöver avskärningen i Indonesien kommer Panasonic att vara hela i Japan och Kinas produktion och överväga försäljningen av den indonesiska växtfabriken och marken.

Leave a Comment