Loading the content... Loading depends on your connection speed!

ledde lysrör lampor lampor introduktion

1, den fasta änden: hur marknaden en hel del leder, det finns aluminiumskalet, en PC-material, finns aluminium plus PC-material, enligt en fast fast punkt vid båda ändarna av lampan med lim, men också användbar i skruven fixerad till lampan Två tuber. När det gäller säkerhet, miljöskydd, med en skruv fast sätt av majoriteten av förbrukningen. Nu försöker dölja hur skruvar fast, mycket vacker och exklusiva.

2, PC mask transmittans: den nuvarande marknaden transparent mask ljus överföringshastigheten kan nå 88-95%, dimma mask transmittans av 70-86%. Om en lampa inte masken av ljusflödet är 2000lm, och lägga till endast 88% av insyn i den transparenta masken, då dess faktiska ljusflöde på endast 1760lm förändring. Om det läggs till den transparenta på 95% av den transparenta masken, då dess faktiska ljusflöde har 1900lm, samma är transparent mask, så varför finns det så stor skillnad? Svaret ligger i materialet i masken. För närvarande på marknaden PC masker material är vanlig PC material, optiskt PC material klass. De är inte samma sak eftersom tillverkarna, är ganska stora skillnaden mellan ljustransmissionstakten.

lysrör glimtändare

3, underlaget: den nuvarande LED-chip genom en viss ordning i formuläret publiceras på PCB eller aluminiumbaserade elektroniska kretskort, och sedan fixeras i aluminiumkylare ovan. Glasfiber PCB värmeledningsförmåga är 20W mk, är aluminiumlegering värmeledningsförmåga 200W mk. Ju större värmeledningsförmåga, den bättre värmeöverföringen och värmeledningsförmåga. För att bestämma kvaliteten av aluminium, aluminium för att avgöra om det finns några orenheter, å ena sidan genom aluminium V-CUT bit är slät, skärning aluminium, aluminiumplattan innehållande föroreningar, skär aluminium, framkant benägna att aluminium V-CUT bit inte jämn; innehåller föroreningar och mer av aluminiumlegering värmeledningsförmåga kommer att minska avsevärt, naturligtvis, är priset också en mycket billigare, under normala omständigheter, prisskillnaden på cirka en tredjedel.

4 Life: LED lampans livslängd beror på kvaliteten av ljuskälla, strömförsörjning, aluminium värme och andra aspekter av en rimlig mix, i slutändan, utöver de mest grundläggande materialen, det finns en mest grundläggande referens är Ljuseffektivitet gäller att ju högre ljusutbyte, till viss del, denna lykta gör bättre.

Mer än ett par relaterat material som orsakas av skillnader i priset på LED-lampor för fabriken stor, samma T8, 1200mm, 18W LED-lampa, vi vet varför priset blir 40-55 yuan så mycket skillnad, eller hur? Varför LED lysrör prisfluktuationer, användning av material på endast mellanskillnaden. Allt som allt, ett öre varor, din kanske inte är bra, bra pris kommer att vara relativt hög, vilken typ av kvalitet avgör vilken typ av pris. Välj den mest lämpade för deras situation av produkten kan inte blint söka dyra eller hög parameter produkter.

Leave a Comment