Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Lysrör bästa urvalet till vänster receptionen

“Barnen är nu i tredje klass, varje kväll som studerar vid skrivbordet några timmar, skulle jag vilja för sina barn att köpa en bordslampa, ni välja?” Själva det faktum att läsaren sagt. I detta skede, många barn har synproblem på grund av glasögon och en del av barnets närsynthet är just därför att det inte finns något att lära i rätt ljus orsakat. Så, välj en lämplig lampa och korrekt användning är nödvändig.

En belysning brand manager, sade Chen Zhi, många barn lär nu vid skrivbordet om ljuset är för mörk, föräldrar ofta fokusera och justera belysning, men om ljuset är stark, är det lätt att förbise de många föräldrar att lamporna kan vara lätt att se klart. I själva verket kommer om ljuset är för hård lika stark skada ögonen. Därför är barnen i inlärningsprocessen normalt det bästa valet lampan 10 till 20 watt lysrör, samtidigt mjukt ljus vid användning inte direkt bestrålas med barnets ögon. Önskvärt att också öppna belysningen i rummet lampan under användning, i synnerhet för att undvika skillnader i ljusstyrka genereras på ögonen.

Lampa placering är också mycket viktigt, det bör placeras i positionen för den vänstra receptionen, i den högra för att undvika att ljus och under skrift. Dessutom lär sig barnen bordslampa i rummet och rummet ljus bör alltid torka rent. Det inträffar när ljuskällan minskning eller blinkande belysningen bör den bytas ut i god tid, så att barnen kan lära sig en lämplig ljus.

kompaktlysrör led

Leave a Comment