Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ofta prata i telefongröt, användningen av sämre fluorescerande ljus som är känslig för katarakt

Ofta pratar i telefon, användning av dålig kvalitet ljus lätt leder till grå starr, och nästan 60% av patienterna med fördröjd kirurgisk behandling. Reportrar lärde sig igår, den tredje Pujiang-katarakt Fuming offentlig välfärd verksamhet officiellt lanserad, kommer att vara 5.000 äldre människor skickas till katarakt ljus.

Nyligen har myndigheten i de inhemska oftalmiska institutionerna bekräftat det första experimentet att mobiltelefonen för att producera elektromagnetiska vågor kommer att skada ögat på linsen, förstörelse av funktionen för cellkommunikation. Enligt Rui, chef för ögonoperation, sade professor Lianjing Fei att vi inte bränner “mobiltelefongröt”, den längsta pratstunden så mycket som möjligt under kontrollen av en halvtimme. Också måste påminnas om att mikrovågsugnen inte bara från telefonen, mikrovågsugnar produceras ofta. När mikrovågsugnen roterar, om skärmen i ugnen inte är bra, nära observationen kan det läckas mikrovågskador på ögonlinsen.

Dessutom har fler och fler kliniska studier visat att livet vid användning av dåliga fluorescerande lampor också är lätt att framkalla grå störningar, särskilt för att påskynda utvecklingen av grå starr hos äldre. Dessutom kan fosforjoner, med inflytande av ultraviolett ljus, kombineras med kalciumjoner i den åldrande linsen för att bilda olösligt kalciumfosfat, vilket leder till härdning och förkalkning av kristallen.

lysrör 840


Pujiang äldre katarakt Fuming offentlig välfärd verksamhet för alla 31 december 2000 avgått, och har grundläggande sjukförsäkring för stadsarbetare i Shanghai, den äldre gruppen att öppna. De som uppfyller äldreförhållandena, kan njuta av fri kataraktoperation före de fyra rutinundersökningarna, och konstgjord kristall betalar en del av de fria koncessionerna. Enligt rapporter kommer den framtida frekvensen av den offentliga välfärdsverksamheten att öka två gånger om året.

Leave a Comment