Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Olika motorer i motorn

5. Eftersom regeringen kraftfullt främjar “energibesparande lampor”, och nu över hela landet för att producera tillverkare av energibesparande lampor, har orsakat en allvarlig överkapacitet! I själva verket är det nu inte bara att lösa problemet med energibesparande lampans överkapacitet, men så snart som möjligt för all denna produktion av kvicksilverhaltiga lampor förorenar miljön skador på tillverkarnas hälsa så snart som möjligt “tull, stopp och vänd” -policy. Så nu är det nödvändigt att hjälpa dessa tillverkare att omvandla produktionen av LED-lampor.

Men eftersom de inte förstår LED-tekniken, så förekomsten av vänta och se attityd. Det bästa sättet att lösa detta problem är att regeringen bygger ett antal stora företag för att producera LED-ljusmotor för att uppnå massproduktion för att ge dessa tillverkare olika typer av ljus med ljusmotorn. Den så kallade ljusmotorn är LED-ljuskällan och kör konstant strömkälla för att göra samma aluminiumsubstrat, så att ljusmotorn så länge som radiatorskalet är lampan.

kvicksilver i lysrör


Så det finns en lätt motor för nedströms tillverkare att göra belysning behöver i princip inte några ljus och elektriska aspekter av ingenjörs- och teknisk personal och komplex optisk utrustning.

Självklart är effektiviteten hos ljusmotorens drivkälla med konstant ström måste vara så hög som 99% eller mer. Endast en sådan konstant strömkälla integrerad i ljuskällan hos aluminiumsubstratet ökar inte LED-förbrukningstemperaturen och minskar värmeffektiviteten och livslängden hos LED-ljuskällan. För närvarande kan endast Effie Optoelectronics Technology Co., Ltd. driva den konstanta strömkällan, effektiviteten kan vara så hög som 99% eller mer (det följande är Effer Leah-drivet konstant strömkälla för uppmätt effektivitet).

6. Effair används som en lättmotor för alla typer av lampor
6.1 Ljusmotor för glödlampa

Mätresultat:
1. Strömförsörjningsspänning: 220V
2. Ingångseffekt: 7,698W
3. Effektivitet: 98%
4. Utgångslumen: 1014,7lm
5. Hela ljuseffektiviteten: 131,81lm / W (plus mask) (200-225V,> 130lm / W)
6. Färgtemperatur: 6085K
7. Färgavkastningsindex: 85.2
6.2 Lätt motor för PAR-lampor

1. Effekt: 10,20,30 W,
2. Ljus effekt:> 105lm / W,
3. Färgtemperatur: 3000K, 4000K, 5700K
4. Färgåtergivningsindex: 80
En lätt motor för taklampa

1. Märkspänning: 220V,
2. Ingångseffekt: 16W
3. Totalt ljusflöde: 1622lm
4. Den totala ljuseffekten: 101lm / W
5. Färgtemperatur: 3289K
6. Färgavkastningsindex: 80

Lätt motor för T5 lampa

Så nu har vi en mängd olika Power LED-lampor kan användas i olika typer av högeffektiv ljus motor. Regeringen var fullt berättigat främjande av “energisnåla lampor,” precis som detta för att främja högeffektiv ljus motor, så att all produktion av kvicksilverhaltiga lampor tillverkare snabbt kan komma in i LED-belysning industrin!

Leave a Comment