Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Singapore planerar att ersätta 2022 National fluorescerande till LED

Singapore Land Transport Authority planerar att sätta ön 2022 för att ersätta gatubelysning mer energieffektiva LED gatubelysning, och införandet av nya fjärrövervakningssystem, beroende på väder switch gatlyktorna.

Enligt uttalande från Singapore LTA, LED (Light Emitting Diodes) jämfört med den normala fluorescerande gatubelysning för närvarande används, kan man spara ca 25% av energin. Singapore LTA påpekade, LED gatubelysning är mer tillförlitliga, och lägre frekvens av ersättning, hjälper till att spara energi och minska arbetskraft och underhållskostnader.

lysrör t8

Singapore myndigheterna hade börjat de senaste två pilotprojekt i vissa områden testa hög effekt och allmän effekt LED gatubelysning. Från och med 2013 kommer gatubelysning till LED gatubelysning i vissa områden, har installerat LED-lampa är ca 4000 gatubelysning.

Singapore regeringens planer på att ersätta lysrör i tre faser:

Den första etappen kommer att omfatta 500 och ligger i ett bostadsområde i låga trafikvägar, planerad att slutföras under 2018. Den andra fasen, koncentreras i det centrala området, kan det förväntas att 2019 år sedan. Det tredje steget, utbyte av den återstående vägen gatlykta Projektet beräknas vara slutfört under 2022.

Singapores regering för den andra fasen av programmet för att lämna anbud. Central Region cirka 25.000 gatubelysning växlar högeffekts LED lampa, kommer LED-lampa makt i allmänhet kvarvarande vägar kan användas i stället. Intresserade företag kan vara oroliga för Singapores regering auktionsinformation.

Leave a Comment