Loading the content... Loading depends on your connection speed!

T8 T5 lysrör välkommen förändring

För det tredje, fokuserar på marknadssegment.

Konkurrensen på marknaden är mer intensiv LED-lampa, lampa, och andra stora arter, mindre företag saknar konkurrensfördelar, är det rekommenderat att söka möjligheter i småföretag marknadssegment.

Fjärde, fokusera på fastighetsmarknaden av den nya politiken.

Central nyligen föreslagit “fyra förintelse”, varav en är fastigheter “till lager”, så 2017 kommer att vara tiotals miljoner i renoverings sviten behöver företagen att fokusera på genomförandet av denna politik för att få belysning affärsmöjligheter.

2017 kommer snart att över belysningsbranschen har stött på svårigheter, men den övergripande utvecklingen är fortfarande godartad, av den höga tillväxten till den snabba tillväxten kommer att bli den “nya normala”. Funderar du på att 2017 kan vi inte vara blint optimistisk eller alltför pessimistisk, för att ytterligare öka förmågan att förnya, förbättra produktkvaliteten, skapa ett varumärke.

Xiamen belysning, chef Luo Dongsheng Dongsheng

“2017 i form av svår, är varje steg nyckeln”

Hyr dyrare, har vi nått en position för att gå ihop. I slutet av Xiamen, överallt meddelandeöverföringsskivan butik butik.

Elleverantören för butikens effekten är enorm, särskilt inom teknik, för öppen prissättning, vilket leder till lägre priser teknik, projekttävling mer intensiv, men också leda till låg lönsamhet för hela belysningsprojekt, mer och mer skuld, kassaflödespåverkande.

Enhet och elleverantör hur man kombinerar, hur styrkor och svagheter kompletterar, hur arbetet hand i hand, är industrin fortfarande förberedande stadium.

lysrör 18w 830

År 2017 är den makroekonomiska situationen okända, och Xiamen priset redan är för hög, “begränsning politik” en direkt inverkan på mängden Xiamen fastighetsprojekt. I framtiden kommer marknaden att bli allt större, är detta en ny möjlighet för utveckling.

Honghui Lighting Jiangcheng Liang, chef för Chengdu

“Att vinna nya normala kanaler, är självprövning nyckeln”

Oavsett om ett företag kan gå långt, beror på om bolagets förmåga att ständigt självkorrigerande. Liksom hög hastighet bilen bör uppfylla i god tid före kurvan korrigering i motsvarande riktning, så att inte böja när “bilolycka.”

I den allt hårdare konkurrensen för tillfället, den gradvisa ökningen av elleverantören industrin, derivat och “O2O mode” och andra försäljningsmodell, för belysning tillverkare, tid och möjlighet kostnaderna för sin egen utveckling är viktiga. För Honghui belysning, den största anledningen till det trend belysning marknaden i Sichuan, som är inte bara att upprätthålla integritet förvaltning, utan också i ett andra försök att lära sig läxan, och för nästa genombrott erfarenhet.

LED era, förutom belysning tillverkare testa styrkan, beslutsamhet och uthållighet, samt metoder och tekniker för sinnet, veta när man ska felkorrigering Honghui kunna bryta en värld LED era.

Amerikansk general manager Wang Jianjun belysning driftcentral i Henan

“Diversifiering djup kanaler, hundra miljoner för att uppnå de operativa målen.”

Hittills har USA utvecklat mer än 50 nya butiker belysning, över mer än 80 städer, län medel, har täckt 70% av länet, Henanprovinsen.

Nu många spontana lokala agenter att göra alla typer av reklam, såsom att delta i ligan kommer att förhandla, kommer att köpa, trehjuling reklam, vägg reklam, och så vidare. Idag har USA en mer kraftfull belysning kanalbasis, kunna arbeta självständigt med näringslivet laget, bättre synlighet på marknaden och rykte!

2017 och de närmaste två åren kommer vi att fokusera på att utveckla landsbygden marknaden kommer affärs laget hjälpa lokala läns agenter utveckla township distributörer, för att uppnå full täckning, så vacker belysning i Henan i de första leden av varumärket, och strävar efter att uppnå en hundra miljoner bärare stora mål.

Shanxi Sheng Wang belysning, chef Wang Jun

“Chance gynnar bara det förberedda sinnet.”

2017 är lysdioderna, återförsäljaren är det mest stressande år. Shanxi marknad som påverkas av korruption och den totala ekonomin, en massa människor köper en lampa förhandlingar är mycket allvarligt, och väljer produkter är främst mellersta och låg. Men så länge som pinnen, är industrin under våren inte långt borta.

Leave a Comment